Parketvloer plaatsing en onderhoud

Parketvloer in Doesburg

Wil jij graag een parketvloer laten leggen door een echte parketvloerspecialist? Of wil je je huidige vloer door een expert laten schuren of lakken? Dan zit je bij Parketvloer-ploeg goed. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

Bespaar tot wel 40%!

Wil jij een parketvloer in Doesburg?

Met een parketvloer kan je alle kanten op. Of je nu houdt van stoer, romantisch, of strak – wij hebben een houten vloer voor jou. Vraag ons naar de mogelijkheden, en we nemen je mee in de wereld van houtsoorten en legpatronen. Heb jij jouw vloer gekozen, dan plaatsen onze ervaren parketleggers in Doesburg die tegen een scherpe prijs. Zij nemen iedere stap serieus: van stabiele ondervloer tot afwerking met olie of lak. Op zoek naar een goedkoper alternatief? Je kan bij ons ook terecht voor een nette laminaatvloer.

Onze specialisten in Doesburg weten precies wat een houten vloer nodig heeft. Vraag ons dus gerust om advies over de juiste behandeling van jouw parket. Of dat nu vraagt om een nieuwe laklaag of schreeuwt om een schuurbeurt, wij brengen jouw vloer weer tot leven.

Van idee tot vloer

Een parketvloer stel je zelf samen. Je kiest welk hout je wilt, en of je dat combineert met multiplex platen of als massieve planken gebruikt. Onze vakmensen in Doesburg begeleiden je graag bij dit proces. Zij wijzen je op de kenmerken van de verschillende soorten parket, zodat jij de juiste keuze maakt. Ga jij voor neutraal Frans eikenhout, of wil jij een meer uitgesproken vloer van massief Oost-Europees hout? Vraag je niet alleen af wat je mooi vindt, maar ook in hoeverre je de vloer belast. Hout varieert namelijk in mate van hardheid. Wil jij het juiste advies bij de zoektocht naar jouw nieuwe parketvloer, neem dan contact op met onze specialisten in Doesburg.

soorten-parket

SOORTEN PARKET

Bespaar tot wel 40%

werkgebieden

WERKGEBIEDEN

Wij zijn actief in heel Nederland

parketvloer leggen

PARKETVLOER LEGGEN

Snel en voordelig

parket schuren

PARKETVLOER SCHUREN

Vakkundig gebeurd

parketvloer onderhouden

PARKETVLOER ONDERHOUD

Jouw vloer weer blinkend schoon

Laat onze vakmensen jouw parketvloer leggen

Heb jij een houtsoort gekozen en besloten of je lamellen of massief hout wilt voor jouw parketvloer in Doesburg? Dan ben je er nog niet. Wij kunnen de vloer namelijk voor je leggen in verschillende patronen. Onze specialisten in Doesburg laten je graag voorbeelden zien van de verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld een visgraatmotief of een Hongaarse punt. Zodra jij weet hoe de vloer eruit moet zien, weten onze parketleggers in Doesburg hoe ze die stapsgewijs moeten leggen:

Stap één: de ondervloer plaatsen
Een geschikte ondervloer is erg belangrijk. Die zorgt voor een vlakke basis, vermindert geluidsoverlast, isoleert, en beschermt het hout tegen optrekkend vocht.

Stap twee: de planken leggen
Heb jij gekozen voor lamellen – samengestelde planken – dan komen die los te liggen op de ondervloer. Massief parket bevestigen onze specialisten met een lijmlaag en spijkertjes.

Stap drie: schuren en afwerken
Lamellen werken we af voor we ze leggen. De vloer is dus klaar zodra die ligt. Een massief houten vloer schuren we, en verstevigen we daarna met een strakke laklaag, of bewerken we met olie. Zodra het parket droog is, heb jij een vloer die jarenlang mee kan.

We wilden eerst zelf onze vloer opnieuw in de lak zetten, maar er we het toch maar uitbesteed. Dat is een uitstekende keuze gebleken...

~ SAM KETEL, Helmond

Voor onze nieuwe woning zochten we een vloer die echt wat uitstraalt. Dankzij jullie is dat gelukt en ligt er nu een prachtige vloer.

~ OLIVIER WOLTERS, Brunssum

Verleng de levensduur van je vloer

Als je zuinig bent op je parketvloer, dan geniet je er een leven lang van. Verzorg het hout door de vloer regelmatig schoon te maken. Is de vloer erg vuil, dan kunnen onze vakmensen in Doesburg die grondig voor je reinigen. Je kan ons ook inschakelen voor het overige onderhoud. Onze specialisten knappen jouw vloer in Doesburg dan af en toe op met een nieuwe waslaag, onderhoudsolie, polish of verse lak. Oppervlakkige beschadigingen repareren ze vakkundig. Zo geniet jij van een nette vloer zonder dat je er werk van hebt.

Een laagje minder maakt het verschil

Is je parketvloer in Doesburg niet meer de oude? Ligt het hout er kaal en versleten bij? Onze specialisten nemen vrijblijvend een kijkje om te bepalen wat jouw vloer nodig heeft. Als reinigen of behandelen niet meer voldoende is, raden wij aan om het parket te schuren. Onze vakmensen in Doesburg verwijderen de lelijke toplaag, zodat het hout er weer fris uitziet. Met deze herboren vloer kan jij alle kanten op. Wij zetten de vloer strak in de lak, of versterken het karakter van het hout met olie. Twijfel je over welke afwerking je wilt? Onze specialisten in Doesburg hebben kennis van de verschillende producten en vertellen je wat past bij jouw wensen.

Zet onze vakmensen in Doesburg aan het werk

Altijd gedroomd van een parketvloer? En heb je precies in je hoofd hoe de vloer eruit moet zien? Of ben je juist nog aan het oriënteren, en overweeg je parket? Onze vakmensen in Doesburg helpen je verder. Zij geven informatie en advies, en steken de handen uit de mouwen zodra jij weet wat je wilt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op met een specialist in jouw regio. Wij hebben veel ervaren parketleggers in Doesburg die graag voor je aan de slag gaan!

Vraag vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 40%!