Parketvloer gezocht?

Parketvloer uit Leiden

Wil jij graag een mooie parketvloer in je woning laten leggen? Of heb je al zo'n vloer maar is die toe aan wat broodnodig onderhoud? Neem dan gauw contact met ons op en profiteer van onze vrijblijvende offertes.

OFFERTE AANVRAGEN

Bespaar tot wel 40%!

Jouw parketvloer in Leiden

Een parketvloer past in ieder interieur, van modern tot klassiek. Wij maken voor jou ook graag een vloer die past bij jouw smaak. Wij hebben veel houtsoorten in ons assortiment, die we in verschillende patronen kunnen leggen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Ook als je al parket hebt, kan je bij ons terecht. Zo hebben wij veel verstand van het onderhoud van houten vloeren. Of de vloer nu is afgewerkt met was, lak, of olie, wij weten hoe je die zo lang mogelijk mooi houdt. En als het nodig is, schuren onze vakmensen in Leiden de vloer voor je, en werken die weer af als nieuw. Is jouw parket in Leiden toe aan een opknapbeurt? Wij frissen het graag voor je op!

Investeer in het juiste hout

Als je investeert in een parketvloer, wil je dat de vloer past in de ruimte waarin je die neerlegt. En dan gaat het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om de manier waarop je de vloer gebruikt. Het is daarom belangrijk dat je het juiste hout kiest. Bij ons heb je een ruime keuze uit lichte en donkere houtsoorten, variërend in hardheid. We hebben ook verschillende soorten eikenhout in ons assortiment in Leiden. Een volgende keuze is hoe we het hout verwerken in jouw vloer: wij maken platen van multiplex en hardhout, of massief houten planken. De eerste – zogenaamde lamellen – zijn praktischer, het massieve hout oogt exclusiever. Bespreek gerust je vragen met onze vakmensen in Leiden, zij vertellen je welke houtsoort en verwerking het beste passen bij jouw wensen.

Wie legt jouw nieuwe vloer?

Onze specialisten in Leiden zijn ervaren parketleggers. Zij zorgen altijd voor een stabiele ondergrond, en leggen dan het hout in het patroon dat jij mooi vindt. Benieuwd naar de verschillende legpatronen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij adviseren je dan ook graag over de afwerking van jouw parketvloer in Leiden. We gebruiken hiervoor een lak of een olie – jij bepaalt welke.

Onze specialisten leggen een vloer van lamellen anders dan een vloer van massief hout. Maar ongeacht het soort parket dat ze leggen in Leiden, ze werken altijd vakkundig en met het juiste materiaal. Wij plaatsen net zo professioneel een laminaatvloer – vraag vrijblijvend een offerte aan.

soorten-parket

SOORTEN PARKET

Bespaar tot wel 40%

werkgebieden

WERKGEBIEDEN

Wij zijn actief in heel Nederland

parketvloer leggen

PARKETVLOER LEGGEN

Snel en voordelig

parket schuren

PARKETVLOER SCHUREN

Vakkundig gebeurd

parketvloer onderhouden

PARKETVLOER ONDERHOUD

Jouw vloer weer blinkend schoon

Een blijvend mooie vloer vraagt aandacht

Een goede parketvloer heeft een lange levensduur. Maar alleen als je de vloer gezond houdt. Je kan preventief het één en ander doen: plak bijvoorbeeld viltjes onder stoelpoten, en veeg je voeten als je van buiten komt. Maar je parket in Leiden vraagt ook zorg. Naast de dagelijkse verzorging met zachte bezem en stofzuiger is periodiek onderhoud nodig. Welk onderhoud jouw houten vloer vraagt, is afhankelijk van de afwerking en staat van de vloer. Onze vakmensen adviseren je graag over het benodigde onderhoud en kunnen het volgende voor je doen:

  • Krijg je de vloer zelf niet meer schoon? Dan komen onze vakmensen bij je langs in Leiden voor een grondige reiniging.
  • Vertoont jouw parketvloer lichte slijtage? Onze specialisten bewerken het hout met een nieuwe laag was, olie of lak.
  • Zitten er kleine putjes of krassen in de vloer? Onze reparateurs laten die met gemak verdwijnen. Als er meer schade is aan de vloer, is schuren mogelijk de enige oplossing. Ook daarin zijn onze vakmensen in Leiden zeer bedreven.

Benieuwd naar wat we voor jouw vloer in Leiden kunnen betekenen? Vul nu het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Voor een scherpe prijs een kwalitatieve parketvloer, dat is wat ik zocht. Niet makkelijk, maar dankzij jullie website is het me gelukt!

~ JAN HEKKER, Den Helder

Voor onze nieuwe woning zochten we een vloer die echt wat uitstraalt. Dankzij jullie is dat gelukt en ligt er nu een prachtige vloer.

~ JACOB SCHEFFERS, Oisterwijk

Wij schuwen schuren niet

Geen parketvloer ontkomt eraan. Ondanks alle energie die jij stopt in onderhoud is ook jouw vloer in Leiden op een gegeven moment toe aan een schuurbeurt. Dit is de enige oplossing als je houten vloer bijvoorbeeld kleurverschillen heeft door de zon, of schade heeft door water. De moedige doe-het-zelver pakt zonder aarzelen de schuurmachine. Maar wij begrijpen dat niet iedereen deze klus ziet zitten. Onze specialisten in Leiden staan dan ook klaar om jouw parketvloer vakkundig te schuren met professionele apparatuur. Na een paar keer schuren en polijsten, werken onze specialisten de vloer netjes af met de olie of lak van jouw keuze. Als onze vakmensen klaar zijn, herken je jouw vloer niet meer terug: was die eerst nog dof en versleten, nu straalt de vloer je weer tegemoet. Schuren is de investering meer dan waard!

Contact

Wil jij de beste zorg geven, maar vraag je je af wat jouw parket in Leiden nodig heeft? Zie jij het niet zitten om het periodieke onderhoud zelf te doen? Of wil je een nieuwe parketvloer of laminaatvloer laten leggen? Stel dan je vraag via ons contactformulier. Onze vakmensen komen zo snel mogelijk bij je langs in Leiden om de mogelijkheden met je te bespreken.

Vraag vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 40%!