Parketvloer plaatsing en onderhoud

Parketvloer in Soest

Wil jij graag een parketvloer laten leggen door een echte parketvloerspecialist? Of wil je je huidige vloer door een expert laten schuren of lakken? Dan zit je bij Parketvloer-ploeg goed. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

OFFERTE AANVRAGEN

Bespaar tot wel 40%!

Wil jij een parketvloer in Soest?

Met een parketvloer kan je alle kanten op. Of je nu houdt van stoer, romantisch, of strak – wij hebben een houten vloer voor jou. Vraag ons naar de mogelijkheden, en we nemen je mee in de wereld van houtsoorten en legpatronen. Heb jij jouw vloer gekozen, dan plaatsen onze ervaren parketleggers in Soest die tegen een scherpe prijs. Zij nemen iedere stap serieus: van stabiele ondervloer tot afwerking met olie of lak. Op zoek naar een goedkoper alternatief? Je kan bij ons ook terecht voor een nette laminaatvloer.

Onze specialisten in Soest weten precies wat een houten vloer nodig heeft. Vraag ons dus gerust om advies over de juiste behandeling van jouw parket. Of dat nu vraagt om een nieuwe laklaag of schreeuwt om een schuurbeurt, wij brengen jouw vloer weer tot leven.

Van idee tot vloer

Een parketvloer stel je zelf samen. Je kiest welk hout je wilt, en of je dat combineert met multiplex platen of als massieve planken gebruikt. Onze vakmensen in Soest begeleiden je graag bij dit proces. Zij wijzen je op de kenmerken van de verschillende soorten parket, zodat jij de juiste keuze maakt. Ga jij voor neutraal Frans eikenhout, of wil jij een meer uitgesproken vloer van massief Oost-Europees hout? Vraag je niet alleen af wat je mooi vindt, maar ook in hoeverre je de vloer belast. Hout varieert namelijk in mate van hardheid. Wil jij het juiste advies bij de zoektocht naar jouw nieuwe parketvloer, neem dan contact op met onze specialisten in Soest.

soorten-parket

SOORTEN PARKET

Bespaar tot wel 40%

werkgebieden

WERKGEBIEDEN

Wij zijn actief in heel Nederland

parketvloer leggen

PARKETVLOER LEGGEN

Snel en voordelig

parket schuren

PARKETVLOER SCHUREN

Vakkundig gebeurd

parketvloer onderhouden

PARKETVLOER ONDERHOUD

Jouw vloer weer blinkend schoon

Laat onze vakmensen jouw parketvloer leggen

Heb jij een houtsoort gekozen en besloten of je lamellen of massief hout wilt voor jouw parketvloer in Soest? Dan ben je er nog niet. Wij kunnen de vloer namelijk voor je leggen in verschillende patronen. Onze specialisten in Soest laten je graag voorbeelden zien van de verschillende mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld een visgraatmotief of een Hongaarse punt. Zodra jij weet hoe de vloer eruit moet zien, weten onze parketleggers in Soest hoe ze die stapsgewijs moeten leggen:

Stap één: de ondervloer plaatsen
Een geschikte ondervloer is erg belangrijk. Die zorgt voor een vlakke basis, vermindert geluidsoverlast, isoleert, en beschermt het hout tegen optrekkend vocht.

Stap twee: de planken leggen
Heb jij gekozen voor lamellen – samengestelde planken – dan komen die los te liggen op de ondervloer. Massief parket bevestigen onze specialisten met een lijmlaag en spijkertjes.

Stap drie: schuren en afwerken
Lamellen werken we af voor we ze leggen. De vloer is dus klaar zodra die ligt. Een massief houten vloer schuren we, en verstevigen we daarna met een strakke laklaag, of bewerken we met olie. Zodra het parket droog is, heb jij een vloer die jarenlang mee kan.

Voor het onderhoud van onze parketvloer vertrouwen we al jaren op de vakman die met wie we via jullie in contact kwamen. Erg tevreden...

~ OSCAR MIDDELKOOP, Voorburg

Onze vloer moest nodig geschuurd worden. De professional die we via jullie netwerk vonden verstond echt zijn vak en pakte het prima op!

~ BRAM DRYSDALE, Deurne

Verleng de levensduur van je vloer

Als je zuinig bent op je parketvloer, dan geniet je er een leven lang van. Verzorg het hout door de vloer regelmatig schoon te maken. Is de vloer erg vuil, dan kunnen onze vakmensen in Soest die grondig voor je reinigen. Je kan ons ook inschakelen voor het overige onderhoud. Onze specialisten knappen jouw vloer in Soest dan af en toe op met een nieuwe waslaag, onderhoudsolie, polish of verse lak. Oppervlakkige beschadigingen repareren ze vakkundig. Zo geniet jij van een nette vloer zonder dat je er werk van hebt.

Een laagje minder maakt het verschil

Is je parketvloer in Soest niet meer de oude? Ligt het hout er kaal en versleten bij? Onze specialisten nemen vrijblijvend een kijkje om te bepalen wat jouw vloer nodig heeft. Als reinigen of behandelen niet meer voldoende is, raden wij aan om het parket te schuren. Onze vakmensen in Soest verwijderen de lelijke toplaag, zodat het hout er weer fris uitziet. Met deze herboren vloer kan jij alle kanten op. Wij zetten de vloer strak in de lak, of versterken het karakter van het hout met olie. Twijfel je over welke afwerking je wilt? Onze specialisten in Soest hebben kennis van de verschillende producten en vertellen je wat past bij jouw wensen.

Zet onze vakmensen in Soest aan het werk

Altijd gedroomd van een parketvloer? En heb je precies in je hoofd hoe de vloer eruit moet zien? Of ben je juist nog aan het oriënteren, en overweeg je parket? Onze vakmensen in Soest helpen je verder. Zij geven informatie en advies, en steken de handen uit de mouwen zodra jij weet wat je wilt. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact op met een specialist in jouw regio. Wij hebben veel ervaren parketleggers in Soest die graag voor je aan de slag gaan!

Vraag vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 40%!