Parketvloer laten leggen?

Parketvloer uit Weert

Ben jij op zoek naar een mooie parketvloer voor je woning in Weert? Bij Parketvloer-ploeg vind je de beste parketvloeren uit Weert en omstreken. Vul het formulier hiernaast in en ontvang vrijblijvend scherpe offertes.

OFFERTE AANVRAGEN

Bespaar tot wel 40%!

De parketvloer die jij wenst in Weert

Een parketvloer brengt sfeer in een ruimte. Dat moet wel de sfeer zijn die jij graag wilt. Daarom houden wij rekening met jouw wensen bij het leggen van parket. Onze vakmensen in Weert adviseren je graag over de mogelijkheden. Zo kan je kiezen uit verschillende soorten hout, en het hout laten verwerken tot lamellen of massieve planken. Wij hebben ervaring met veel verschillende legpatronen en werken de vloer altijd netjes voor je af. Zo ben jij verzekerd van een mooie parketvloer.

Ook als je al een houten vloer hebt, kan je gebruik maken van onze diensten in Weert. Wij houden je vloer zo lang mogelijk mooi met de juiste onderhoudstechnieken, en schuren zodra dat nodig is. Onze specialisten leveren vakkundig werk tegen een scherpe prijs, terwijl jij zorgeloos geniet van een mooie vloer.

Hout om van te houden

Wil jij een houten vloer vanwege de landelijke uitstraling ervan, of omdat een strak gelakte vloer zo mooi staat in je moderne appartement in Weert? Welke stijl je ook zoekt, met parket kan je alle kanten op. Het begint bij de keuze van de juiste houtsoort. Zo maak je een frisse lichte vloer met beuken of esdoorn, terwijl je een warme uitstraling krijgt met donker merbau, kersen, of kambala. Of ga voor eikenhout, een veelgebruikt hout voor parketvloeren. Bedenk wel dat de houtsoorten er niet alleen verschillend uitzien, maar ook variëren in hardheid. Onze medewerkers in Weert geven je alle informatie over de verschillende houtsoorten die jij nodig hebt om de juiste keuze te maken.

soorten-parket

SOORTEN PARKET

Bespaar tot wel 40%

werkgebieden

WERKGEBIEDEN

Wij zijn actief in heel Nederland

parketvloer leggen

PARKETVLOER LEGGEN

Snel en voordelig

parket schuren

PARKETVLOER SCHUREN

Vakkundig gebeurd

parketvloer onderhouden

PARKETVLOER ONDERHOUD

Jouw vloer weer blinkend schoon

Legpatroon en afwerking

Niet alleen de gekozen houtsoort bepaalt de uitstraling van jouw parketvloer. Ook het legpatroon laat je vloer meer of minder spreken. Onze vakmensen in Weert hebben ervaring met veel verschillende legpatronen, van een traditionele plankenvloer tot stijlvol Versailles. En vergeet niet na te denken over de afwerking. Wij lakken je parket strak in de kleur die jij wilt. Je hebt dan een gladde vloer die tegen een stootje kan. Wil jij juist de authentieke uitstraling van het hout behouden? Dan wrijven onze medewerkers in Weert de vloer voor je in met olie. Bespreek je wensen met ons, en wij laten ze uitkomen.

Hoe leggen wij jouw vloer in Weert?

Onze vakmensen in Weert leggen een parketvloer waar jij jarenlang plezier van hebt. Zij beginnen altijd met een vlakke ondervloer. Hoe ze verder werken, hangt af van het soort parket dat jij kiest: wij leggen lamellen – een combinatie van multiplex en hardhout – of massief hout. Lamellen zijn praktisch: we bewerken de planken voordat we ze leggen, en temperatuur en luchtvochtigheid hebben weinig invloed op de vloer. We leggen de lamellen los op de ondervloer. Een massief houten vloer heeft een exclusieve uitstraling, maar het hout werkt meer. We lijmen en timmeren de planken vast aan de ondervloer, en werken het hout pas af als het ligt. Het duurt dus langer voordat je de vloer weer kan gebruiken. Je kan ons ook inschakelen om een laminaatvloer te leggen in Weert, scheelt jou weer een klus.

Dat je meerdere offertes kunt vergelijken is echt superhandig. Dat helpt echt om de beste keuze te maken voor je specifieke situatie.

~ MEES HEERE, Leusden

Wij waren op zoek naar de beste prijs-kwaliteit voor het leggen van een nieuwe parketvloer van 45 m2. Via Parketvloer-ploeg.nl konden we snel...

~ RAYAN VERBOOM, Weert

Onderhoud is behoud

Een parketvloer is mooi, maar vraagt ook aandacht. Je moet de vloer schoonhouden en zo nu en dan behandelen met bijvoorbeeld polish of olie. Welke behandeling jouw vloer nodig heeft is afhankelijk van de afwerking en staat ervan. Onze medewerkers in Weert komen bij je langs om te bekijken hoe jouw vloer eraan toe is. Zij adviseren jou over het juiste onderhoud, en kunnen dat ook periodiek uitvoeren. Als het nodig is, reinigen ze jouw vloer grondig, of ze brengen een nieuwe laag was, lak, of olie aan. Onze specialisten in Weert hebben ervaring met schadeherstel. Of ze nu kleine beschadigingen wegwerken of de hele vloer schuren, jouw vloer is weer als nieuw.

Toe aan een schuurbeurt?

Is jouw parketvloer in Weert versleten of verkleurd? En kunnen wij de vloer niet meer herstellen met de gebruikelijke onderhoudstechnieken? Dan raden wij aan om de vloer te schuren en opnieuw af te werken. Onze specialisten in Weert hebben hier veel ervaring mee en gebruiken de juiste apparatuur. Zij schuren de vloer een paar keer, polijsten die, en werken de vloer dan netjes af met lak of olie. Zo kan jouw vloer er weer jarenlang tegen.

Neem jij contact op, dan maken wij het waar

Heb jij een duidelijke voorstelling van hoe jouw parketvloer eruit moet zien? Of wil je je eerst verder verdiepen in de verschillende mogelijkheden? Onze medewerkers in Weert helpen je in beide gevallen graag. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies over de verschillende houtsoorten, legpatronen en afwerking. Voor je het weet ligt jouw parketvloer in Weert.

Vraag vrijblijvend offertes aan en bespaar tot wel 40%!