Woninginrichting Van Kooten

Specialist in pvc vloeren

Nu de laatste weken van de zomervakantie zijn ingegaan, is het straks weer tijd om in en rond het huis te toeven. En wie maakt er dan niet allerlei plannen om de inrichting nóg gezelliger te maken. De een doet dat met allerlei accessoires en gordijnen volgens de nieuwste woontrends, maar misschien denk je wel groots en kies je juist voor een andere kleurtje op de muren of zelfs een compleet nieuwe vloer.

40 jaar woonspecialist

Wil je bijvoorbeeld een nieuwe vloer en moet die vooral sterk zijn, slijtvast, makkelijk te onderhouden en goed tegen vocht kunnen omdat je hem wilt doorleggen in de keuken? Dan heb je hier keuze uit wel 200 dessins PVC vloeren, want die zijn daar erg geschikt voor. En dit type vloer kan ook uitstekend boven een vloerverwarming. Tegenwoordig zijn ze in de prachtigste hout- en betonlooks te krijgen waardoor ze nauwelijks van echte houten vloeren en natuursteen zijn te onderscheiden!

Van A tot Z geregeld

Verder tref je in de winkel alle bekende merken op woongebied, zoals Bece, Lega, Velux, Viva floors, Ambiant, Therdex, Desso, Heuga, Tretford, Interfloor en Van Besouw. Van Kooten’s woonspecialisten helpen je graag met ideeën en maatwerk oplossingen voor je huis en alles wordt snel en netjes gelegd en geplaatst door het team van vakmensen. Ook het verwijderen van oude raambekleding en vloeren regelen ze voor je, dus wat dat betreft hoeft niets jouw woningmetamorfose in de weg te staan.

Kom gerust eens langs bij Woninginrichting van Kooten aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.